ساختمان برج های خنک کننده

ساختمان برج های خنک کننده

ساختمان برج های خنک كننده از قسمت‌های زير تشكيل شده اند:

1- حوضچه‌ (BASIN):

حوضچه كه در كف ساختمان برج  قرار گرفته و آب پس از خنک شدن در آن جمع شده و كسري آب برج (MAKE UP) نيز در آن تزريق مي گردد.

در بعضی از سيستم‌ها مواد ممانعت كننده (INHIBITOR) هم در اين ناحيه به برج اضافه می‌شود

در بعضي از برج ها شير تخليه در كف حوضچه قرار گرفته و به صورت سيفونه مواد معلق ومواد محلول را از برج به بيرون حوضچه تخليه می كند.

در بعضي از برج‌ها خنک كننده شير تخليه را از آب خروجی مبدل‌های حرارتي می‌گيرند تا رسوب و موادمعلق حاصل وارد برج نگردد.

اين طرح چندان مناسب به نظر نمي رسد زيرا بلودان بايستی از آب قبل از ورود به مبدل گرفته شده تادر اثر درجه حرارت رسوب در آن ايجاد نشود

2-لوله ها :

آب سرد حوضچه برج را به وسيله C.W.P ها به مبدل های حرارتی و آب گرم شده را از مبدل هاي حرارتي به توزيع كننده آب در برج انتقال مي دهند.

3- توزیع کننده :

آب برگشتي از مبدل هاي حرارتي از بالا وارد برج گشته از آنجا به چند شاخه تقسيم و به وسيله باز نمودن ولو مربوطه به توزيع كننده آب وارد حوضچه فوقاني برج مي گردد.

4- حوضچه های فوقانی برج :

كه معمولا از تخته هاي الوار ساخته شده و داراي سوراخ هاي بي شماری بوده كه در درون آن پلاستيک هاي پروانه اي شكل تعبيه شده است تا پخش آب روي بند و بست هاي داخل برج به نحو مطلوب انجام شود.

– راههاي مختلف جهت پخش آب بر روي بند و بست هاي درون برج وجود دارد :

الف: استفاده از سرپوش ها كه آب را در جهت مختلف از بالا به پايين يا بالعكس در روي بند و بست هاي برج پخش مي كنند.

ب: استفاده از لوله هاي سوراخ دار.

ج: استفاده از تانكهاي سوراخ دار پخش كن آب

5- ستون هاي برج (COLUMN):

ستون ها آهني يا بتوني بوده باعث محكم نگاه داشتن بند و بست‌هاي برج و ساختار برج  مي گردند. تسمه‌ها نيز در ساختمان برج به كار گرفته می‌شود كه ستون های آهنی و غيره را مستحكم می نمايند.

6- بادگيرها (LOUVER) :

بادگيرها از تخته يا ايرانيت يا غيره بوده كه به صورت مورب در قسمت هاي خارجي برج قرار گرفته واز اين طريق است كه نسبت آب به هوا كه بايستي بين 5/1-75/0 باشد برقرار می‌گردد.

به عبارت ديگر نفوذ هوا به داخل برج توسط بادگيرها انجام پذير بوده كه با تنظيم زاويه آن‌ها می‌توان نفوذ هوا در داخل برج را كنترل نمود.

7- تخته‌های بازيابی آب : (DRIFT ELIMINATOR)

بازياب آب از تخته يا ايرانيت يا آزبست يا غيره است كه جلوی فرار آب توسط هوا را گرفته و مانع خارج شدن آب از برج می‌گردد.

هرگاه ريزش قطعات آب در برج خنک كننده پديد آيد نشانگر خرابی بازياب يا تغيير زاويه آنها می باشد.

8-تخته‌هاي پخش كننده آب (پکینگ‌ها):

الف: SPLASH PACKING و SPLASH BAR :

كه آب را به صورت قطره در آورده و از سرعت سقوط آب جلوگيري مي كنند يعني زمان برخورد آب با هوا زياد شده و در نتيجه آب بهتر خنک مي‌شود .

به عبارت ديگرهرچه سرعت سقوط آب كمتر شود برخورد آب با هواي ورودي بيشتر مي‌شود.

ب: FILM PACKING:

سطح وسيعي ازآب را روي تيغه ها به وجود مي آورند که به شرح زير می باشند:

1-GRID PACKING :

سري هايي از شبكه هاي چوبي كه بوده توزيع آب را بر عهده دارند. در این نوع آکنه ها از یک سری شبکه های که معمولاً از چوب بوده و روی یکدیگر قرار گرفته اند استفاده می شود.

این شبکه ها طوری نصب گردیده که همراه هر شبکه با شبکه های اطراف خود زاویه 90 درجه می‌سازند و به این شکل در سطوح شبکه‌ها پخش می گردد .

2-RANDOM PACKING :

این نوع آکنه‌ها موادی با سطح زیاد درست شده که به طور نامنظم در داخل برج قرار دارند.

یکی از دلایل نامرغوب بودن این نوع پکینگ‌ها ایجاد مقاومت زیاد در مقابل جریان هوا می‌باشد.

این نوع پکینگ‌ها دارای قسمتهای حلقوی است که قطر هر حلقه با طول آن برابر است. این حلقه‌ها از جنس‌های مختلفی بوده وسطح تماس آب با هوا را زیاد می‌کنند.

3-PLATE TYPE FILM PACKING :

از صفحات پلاستيكي چين دار تشكيل  شده اند با زاويه كمتر از 90 درجه، و چين‌هايی روی اين صفحات پلاستيكی در برج‌های HAMUN زياد مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

پکینگ ها باید محکم، سبک و در برابر خوردگی و خراب شدن مقاوم باشد.

9- دمنده ها (یا مکنده ها):

این بخش در برج هاي جابجایی اجباري نصب می گردد. این واحد می تواند به صورت مکنده یا دمنده بسته به مکانی که نصب می گردد مورد استفاده قرار گیرد.

10 – سازه ها و قطعات فرعی برج خنک کننده عبارتند از:

١) ساخت بام راه پله ها

٢) پلتفرم ها و راهروها

٣) نردبان ها

مقالات مرتبط

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شرکت تنام سپاهان
تولید کننده با کیفیت انواع برج های خنک کننده با رقابت پذیری با محصولات مشابه خارجی
تولید قطعات و لوازم جانبی کولینگ تاور
تولید و فروش انواع فن, پکینگ, قطره گیر و آب پخش کن
پروژه رزلند یزد

پروژه رزلند یزد

پروژه رزلند یکی از بزرگترین پروژه های مسکونی کشور می باشد که در شهر یزد قرار دارد که شرکت تنام سپاهان برج های خنک کننده این پروژه را تأمین نمود. شرکت تنام سپاهان از سال 1385 فعالیت خود را ...

فرودگاه بین المللی شیراز

فرودگاه بین المللی شیراز

فرودگاه بین المللی شهید دستغیب که در شهر شیراز قرار دارد یکی از فرودگاه های مطرح در سطح کشور می باشد که این شرکت وظیفه تامین برج های خنک کننده این فروگاه را بر عهده داشت. شرکت تنام سپاهان ...

پروژه خط مترو اصفهان

پروژه خط مترو اصفهان

شرکت سابیر بین الملل مجری اجرای خط متروی اصفهان می باشد که برج های خنک کننده این پروژه را از شرکت تنام سپاهان تامین نموده اند. شرکت تنام سپاهان از سال 1385 فعالیت خود را در حوزه ی تاسیسات ...

مجتمع فولاد مبارکه اصفهان

مجتمع فولاد مبارکه اصفهان

از بزرگترین مجتمع های فولاد در سطح کشور و خاورمیانه مجتمع فولاد مبارکه اصفهان می باشد که یکی از افتخارات کشور عزیزمان ایران محسوب می شود که شرکت تنام سپاهان این افتخار را دارد در زمینه برج های خنک ...

استانداردهای بین المللی تنام سپاهان

عضو انجمن استاندارد CTI

یکی مهمترین استانداردهای برج خنک کن استاندارد (سی تی آی) CTI Standard می باشد. در حقیقت انجمنCTI  که اکثر تولید کنندگان و صاحب نظران در حوزه برج خنک کننده در آن عضویت دارند وظیفه تدوین استانداردها و چهارچوب های مربوط به تست، راه اندازی، شرایط عملکرد و مشخصات کلی برج خنک کننده را دارا می باشد که شرکت تنام سپاهان این استاندارد را اخذ نموده است. جهت استعلام اینجا را کلیک نمایید. 

انواع نازل (آب پخش کن) برج خنک کننده  تنام سپاهان

طراحی برج خنک کننده
گروه طراحی
گروه فروش برج خنک کننده
گروه فروش
فنی برج خنک کننده
گروه فنی

گروه فنی مهندسی تنام سپاهان تولید کننده انواع برج های خنک کننده متشکل از گروه طراحی و محاسبه متناسب با درخواست مشتری، گروه فروش که وظیفه بازاریابی و فروش را بعهده دارند و گروه فنی که وظیفه تولید و مونتاژ کولینگ ها را بر عهده دارند تشکیل شده است. 

چه نوع برجی بخریم؟

چه نوع برجی بخریم؟

یکی از سوالات پر تکراری که اکثرا برای خرید برج خنک کننده سوال می شود این است که چه نوع برجی بخریم؟ خرید برج خنک کننده شاید در ظاهر زیاد سخت نباشد اما واقعیت چیز دیگری است، اینکه مشتری ...

نحوه طراحی برج خنک کننده

نحوه طراحی برج خنک کننده

یکی از چالش های مهم در انتخاب برج خنک کننده همیشه این بوده که چه نوع کولینگی برای سیستم ما کارایی دارد . بازدهی و هزینه خرید برج خنک کننده از مسائلی می باشند تا ما بخواهیم بهترین برج خنک ...

در کنار شما هستیم تا بهترین ها را انتخاب نمایید